Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Sağlık
  Çınarcık Devlet Hastanesi Büyüyor   13.05.2017  
   “Kapasite arttırıldı, yatak sayısı 50 oldu”
   

Çınarcık Devlet Hastanesi artan nüfusla birlikte ihtiyaca cevap vermek adına yatan hasta servislerinde yatak kapasitesini arttırdı. Hastanede kısa süre önce tamamlanan yenileme çalışmalarıyla birlikte yatak kapasitesi 25’ten 50’ye çıkarılırken, 4 yataklı da yoğun bakım ünitesi kuruldu.

Çınarcık Devlet Hastanesinde yapılan yenileme ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya Çınarcık Devlet Hastanesini ziyaret etti. Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Han’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Başkanı Murat Kaya, yenilenen yataklı hasta servisleri ve yeni kurulan yoğun bakım ünitesini gezdi. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden Kaya, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çınarcık Devlet Hastanesinin yatak kapasitesi ve günlük poliklinik sayıları hakkında İlçe Başkanı Murat Kaya’ya bilgi veren Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Han, Çınarcık Devlet Hastanesine gün içinde 800 ila 1000 poliklinik başvurusunun olduğunu belirtirken, 5 uzman, 4 pratisyen ve 3 diş hekiminin hasta kabulü yaptığını söyledi. Hastanenin yatak kapasitesinin arttırıldığını da belirten Başhekim Han, hastalara hizmet veren tüm alanların mobilyalarının değiştiğini, 4 yataklı yoğun bakım ünitesinin kurulduğunu söyledi.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, 2012 yılının Mayıs ayında hasta kabulüne başlayan Çınarcık Devlet Hastanesinin son dönemlerde artan nüfusla birlikte ihtiyaca karşılık vermesi adına yatak kapasitesinin 50’ye çıkarıldığını söyledi. Yatak kapasitesinin yanı sıra 4 yataklı birinci basamak yoğun bakım ünitesinin de hizmet vermeye başladığını belirten Kaya; ilçemizde hizmet veren hastanemiz özellikle Fizik Tedavi Rehabilitasyon merkezi alanında büyük yol aldı. İlçemiz ve ilimizin yanı sıra çevre illerden de bu merkezi tercih eden hastalar oluyor. Şu an D grubu olarak hizmet veren hastanenin C gurubu sınıfına alınması için girişimlerimizi başlattık. Hastanemiz yapılan yenileme çalışmalarla birlikte yeni ve daha modern bir şekilde hizmet veriyor. Özel hastane konforunda hizmet veren hastanemizde hasta sevklerinin sayısının yeni düzenlemelerle birlikte azalacağını bekliyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda en önemli ihtiyaç olarak göz önüne gelen Nöroloji doktoru ve Diyaliz merkezinin kurulması için gerekli girişimleri yapacağız.” dedi.

HABER / FOTO: YUNUS OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber