Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İlçe genelinde kar temizleme çalışmaları   08.01.2017  
   Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor.
   

Çınarcık’ta Cuma akşam  saatlerinde başlayan kar Çınarcık’lıları heyecanlandırdı. İlçede yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşların olumsuz etkilenmemesi amacıyla şehir içi ana arterler başta olmak üzere ara sokaklarda da kar temizleme çalışmaları yapılıyor.

Oldukça yoğun yağan kar özellikle yüksek yerlerde yolların kapanmasına sebep oldu. Vatandaşların mağdur olmamaları için Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yollar temizlenerek  tuzlama çalışması yapılmaktadır.

Kar yağışı nedeni ile belediye ekipleri gün boyunca oluşabilecek donma tehlikesi için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam edecekler. Ana arterlerde ve yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanan yokuş bölgeler ile mezarlık yolunda çalışmalarımız aralıksız olarak sürmekte olup, vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde şehrimizin her noktasına ulaşabilmeleri ve herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için ekiplerimiz azami gayreti göstermekteler.

Oluşması muhtemel buzlanma durumuna karşı araç sürücülerin zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkmamaları ve yayaların kayarak düşme vakalarına karşı eller cepte olacak şekilde yürümemeleri, yaşlıların ve çocukların zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları önemle rica olunur.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber