Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Koru Kadınlar Topluğundan Teşekkür Yemeği   09.12.2016  
   Koru Beldesi kadın topluluğu üyeleri yaptığı hizmetler ve projelerden dolayı Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’a teşekkür yemeği düzenledi.
   

Çınarcık Yeni Canlı Alabalıkta düzenlenen organizasyona Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ve eşi Gülcan Yaman, Koru Belediye Meclis Üyesi Serap Demirden ve Koru Beldesi Kadın topluluğu üyeleri katıldı.

Kadınlar topluluğuna düzenledikleri organizasyondan dolayı teşekkür eden Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman bugüne kadar hep desteğini yanımda  hissettiğim Koru’nun değerli kadınlarına sonsuz teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlara ve çevreye yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Kadınlar topluluğu adına konuşma yapan Ayten Bal’da Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın kadınlara ve çevreye yönelik yapmış olduğu projelerden dolayı teşekkür etti Bal; “Belediye Başkanımız Kamil Yaman’ın kadınlara ve çevreye verdiği önem herkesçe biliniyor.Küçük bir belde olmamıza rağmen küçük bütçelerle; Atakent mahallemize botanik bahçesi ve anfi tiyatro, büyük belediyelerin bile gerçekleştirmekte zorlanacağı koru parkı, yapımı devam eden sahil yolu projesiyle Koru Beldemizin turizmden pay alan sahil kasabaları arasına girmek için büyük çaba sarf eden, çalışan, didinen Belediye Başkanımız Kamil Yaman’ın şevkini daha da arttırmak amacıyla bu yemeği düzenledik.” dedi.

Kadınlar  topluluğu adına Belediye Başkanı Yaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket eşi Gülcan Yaman’a da çiçek verildi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber