Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İddialara sert yanıt!   21.11.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kendisiyle ilgili AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara sosyal medya hesabından net cevap verdi. AK Parti’ye geçme gibi bir ideali ve niyeti olmadığını belirten Kurt, iddialara karşı sert konuştu.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili Çınarcıklılar, şahsımı hedef alan gerçek dışı, izan dışı ve insaf dışı eleştiriler ve iddialar karşısında büsbütün “seyirci” pozisyonunda kalmamak ve meydanı “aklıevvel” lere bırakmamak adına, bir açıklama yapma gereğini duydum.

Son zamanlarda, “Şahsımın Ak Parti’ye geçme çabası içerisinde olduğu” yönünde, duyanları katıla katıla güldüren ve aynı zamanda hayretler içerisinde bırakan gerçek dışı bir iddia ortaya atılmıştır.

Mevzu bahis olan iddia, “dikkate değmez” olduğu kadar, gazetecilik mesleğini de “ele ayağa” düşürmesi sebebiyle, beni ve CHP’ li üyelerimizi üzüntüye sevk etmiştir.

Ak Partiye geçmek gibi bir ideali ve niyeti olmayan şahsımı, “böyle bir çaba içerisinde olduğunu” söylemek, ancak “gerçeği inkâr”, “hayale dalış”, “algı operasyonu” ya da “düzeysiz gazetecilik” gibi kavramlarla açıklanabilir. Siyaset yapıyorsanız ve bir makam sahibiyseniz tabii ki eleştirileceksiniz. Ne demişler; “Eleştirmek her kişinin işi, eleştiriyi hazmetmek ER Kişinin işi.” Çok şükür ki eleştirileri hazmedecek olgunluğa sahip bir kişiyim. Yalnız şahsımı, ailemi ve partimi zedeleyici açıklamalar yapmak kimsenin haddine değildir. İslam’ın şartı 5’tir, altıncısı da haddini bilmektir” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber