Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Mahmut Demir Güven Tazeledi   15.11.2016  
   Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şube Başkanlığı 2. Olağan üstü genel kurulu yapıldı. İki adayın oylamasının yapıldığı genel kurulda mevcut Başkan Mahmut Demir yeniden başkanlığa seçildi.
   

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şube Başkanlığı 13 Kasım Pazar günü olağan üstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mahmut Demir ve İlhami Toyran’ın aday olduğu seçimde Mahmut Demir 50 oy ile yeniden başkan seçildi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aykanat, Yalova Şube Başkanı Alemdar Coşkun ve davetlilerin katıldığı kurultayda açılış konuşmalarının ardından seçime geçildi. Kapalı oy sistemi ile üyelerin oy kullandığı kurultayın sonucunda Mahmut Demir 50, İlhami Toyran 34 oy alırken bu sonuçlara göre Mahmut Demir yeniden başkanlığa seçildi. Demir’İn yönetim kurulu listesinde; Naci Çalışkan, Mahmut Örnek, Dilek Demir, Zühre Gül, Seda Yıldırım ve Sevilcan Tan bulunuyor.

Oy veren vermeyen herkese bundan sonra da eşit davranacağını belirten Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şube Başkanı Mahmut Demir; üst kurultayımızı siz değerli canlara yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. İkinci kez güvenimizi tazeledik ve bu onurlu ve bir o kadar gururlu göreve beni yeniden layık gördüğünüz için değerli canlara, oy veren vermeyenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu onurlu yolda hep birlikte yürüyeceğimizi, kimseyi ötekileştirmeden, hiç bir ayırım yapmadan siz değerli canlara layık olacağım. Hizmete kaldığım yerden hızla, daha titiz, daha dikkatli ve öz verili bir çalışmayla hizmet vermeye büyük bir aşkla devam edeceğiz.” dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber