Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı   29.10.2016  
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çınarcık’ta hava muhalefeti nedeniyle bu yıl konferans salonunda kutlandı. Bayram kutlamaları Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başladı.
   

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin ilanın 93. yıl dönümü kutlamalarına 28 Ekim Cuma günü Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı. Çınarcık Kaymakam vekili Osman Çelikkol ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

29 Ekim Cumartesi günü düzenlene kutlama programı ise hava muhalefeti nedeniyle Cumhuriyet Meydanında yapılamadı. Çınarcık ÇPL konferans salonunda gerçekleşen kutlama programı saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çınarcık Kaymakamı Osman Çelikkol’un yapmasının ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri yapıldı.

‘Belediye’den kortejli kutlama’

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çınarcık Belediyesi tarafından araç korteji ile kutlandı. Çınarcık Belediyesinin hizmet araçları Türk Bayrakları asarak, ilçede cumhuriyet bayramı korteji oluşturdular. Bir çok vatandaş cep telefonu ile araçların geçişini kayıtlara aldılar.  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber