Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Zabıta Oryantasyon Eğitimine Katıldı   30.09.2016  
   Marmara Belediyeler Birliğinin ; 27 Eylül tarihinde Hızır Bey Çelebi Salonu’nda vermiş olduğu Zabıta Oryantasyon Eğitimine Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliğinden Ahmet Uçak katıldı.
   

Marmara Belediyeler Birliğine üye belediyelerde görevli Zabıta personellerinin katıldığı  “Zabıta Oryantasyon Eğitimi” programı 7 gün sürecek ve eğitim boyunca MBB Hızır Bey Çelebi Salonu’nda gerçekleşecektir.

Belediyelerde görevli zabıta personeline yönelik eğitim programında Sadettin Özyazıcı, Niyazi Çiçek, Hayati Odabaşı, Mustafa Kemal Karabayır, Önder Koçtemiz ve alanında uzman birçok eğitimcinin yer aldığı eğitim kapsamında halkla ilişkiler ve davranış kuralları, rapor ve tutanak hazırlama uygulamaları, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik, resmi yazışma kuralları ve zabıta personelini ilgilendiren önemli mevzuatlarla ilgili dersler veriliyor.

Çınarcık Belediyesi Zabıta personeli Ahmet Uçak buradan aldığı eğitimle belediyemizin zabıta personeline aktaracağı bilgilerle zabıtamız Çınarcık’a daha iyi hizmet verecek.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber