Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’ta Resmi Bayramlaşma   15.09.2016  
   Kurban Bayramı nedeniyle Çınarcık Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen resmi Bayramlaşma programı Bayramın birinci günü Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.
   

Resmi Bayramlaşma programına; Çınarcık Kaymakam Vekili Ramazan Cankaloğlu, Garnizon Komutanı Enis Kurt, Belediye Başkanı Avni Kurt ve ilçe protokolü katıldı. Kaymakam vekili Cankaloğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından programa katılan ilçe protokolü Kaymakamlık önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Vekili Cankaoğlu ve beraberinde ilçe protokol üyeleri Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarını ziyaret edip bayramlarını kutladılar. İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Yeşilay ve görevli polis memurları tarafından karşılanan Cankaoğlu ve protokol üyeleri daha sonra trafik uygulama noktasında görevli polis memurlarını ziyaret edip bayramlarını kutladılar.

Kaymakam Vekili Cankaoğlu, Belediye Başkanı Avni Kurt ve protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle bayramlaştılar. Son olarak Çınarcık Huzurevini ziyaret eden heyet burada bulunan vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet ettiler.   

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber