Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Alkolsüz Otel Göz Dolduruyor   25.08.2016  
   Doğa ile denizi buluşturan Teşvikiye Beldesinde alkolsüz hizmet veren Öztürk Apart & Pansiyon aile ortamı ile konuklarını ağırlıyor.
   

Teşvikiye Sahil Kum plaj bölgesinde 20 oda 60 yatak kapasitesi ile faaliyet gösteren Öztürk Apart & Pansiyon, yaz – kış verdiği hizmet ile ailelerin en çok tercih ettiği işletmelerin başında geliyor. Çınarcık İlçesinde deniz ile doğanın buluştuğu eşsiz ortamda misafirlerini konuk eden Öztürk Apart – Pansiyon; işletmeye ait özel plaj, şezlong ve restoranı ile konaklama yapan misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Teşvikiye Beldesinde Alkolsüz seçkin işletmelerden biri olduğunu belirten Turizm işletmecisi Öztürk Batlar, “yaz – kış açık olan işletmemiz 30 yıldır hizmet veriyor.  Denize sıfır konumda olan otelimizde Restoranımızda eşsiz lezzetleri bulabilirsiniz. Alkolsüz olarak hizmet veren otelimizi özellikle aileler yoğun olarak tercih ediyor. Teşvikiye Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Meydan’da alkolsüz hizmet veren işletmemize teşekkürlerini iletti. Bizde Sayın Başkanımıza bizlere gösterdiği ilgi ve alakdan dolayı şükranlarımızı iletiyoruz. Çınarcık bölgesinde ailesiyle birlikte hzurlu bir konaklama yapmak isteyen bütün misafirlerimizi otelimize bekliyoruz.”dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber