Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ESKİ MEZBAHA BİNASI YIKILDI   13.08.2016  
   Çınarcık’ta devam eden yol genişletme çalışmaları kapsamında eski mezbaha binası yıkıldı. Yıkımla elde edilen araziye düğün salonu ve sosyal tesis binası yapılacak.
   

Çınarcık Belediyesi tarafından Hasanbaba Caddesi ile Termal Caddesi’nde devam eden yol genişletme çalışmaları kapsamında eski mezbaha binası da yıkıldı. Bina yıkım işlemlerini Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da takip etti. Yolun genişletilmesinin ardından asfalt çalışmasının yapılacağını söyleyen Kurt, ortaya çıkacak geniş arazi için de önemli bir projeleri olduğunu söyledi.

Çınarcık’ta yıllardır düğün salonu eksikliği olduğunu dile getiren Başkan Kurt, “Bugün köylerde dahi vatandaşlarımızın düğün, nişan gibi cemiyetlerini yapabilecekleri bir yer var ancak Çınarcık’ta böyle bir şey yapılmamış. Bunun için bir proje geliştirdik. Eski mezbahamızın bulunduğu alanda yazın açık, kışın kapalı ortamda hizmet verecek, vatandaşlarımızın düğün organizasyonlarını yapabilecekleri bir sosyal tesis inşa edeceğiz. Aynı zamanda manzarası ve konseptiyle normal dönemlerde de vatandaşımıza hizmet verecek. Projesini hazırladık. İnşallah mümkün olan bir zamanda yapımına başlayacağız. Çınarcık’taki önemli bir eksikliği gidereceğiz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber