Anasayfa   -   Künye   -   İletişim Sunday, September 8, 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Emekliler Derneği kuruldu   6/17/2024  
   Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlar bir araya gelerek Çınarcık Emekliler Derneği’ni (ÇED) kurdu. 1 ay önce kurulmalarına rağmen 300 üyeye ulaştıklarını söyleyen Çınarcık Emekliler Derneği (ÇED) Başkanı Nesim Kaya, ilçede yaşayan emeklilere derneklerine üye olmaları çağrısında bulundu.
   

 

Çınarcık Emekliler Derneği Nesim Kaya başkanlığında 1 ay önce kuruldu. Kurulur kurulmaz 300 üyeye ulaşan Çınarcık Emekliler Derneği faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Çınarcık Emekliler Derneği Başkanı Nesim Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada Çınarcık halkının Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını söyledi.

Nesim Kaya: İlk hedefimiz lokal açmak

1 ay önce kurulmalarına rağmen 300 üyeye ulaştıklarını ifade eden Çınarcık Emekliler Derneği Başkanı Nesim Kaya, “Dernek olarak ilk hedefimiz lokal açmak olacak. Amacımız Çınarcık’ta yaşayan emekli vatandaşlarımızın tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak. Ayrıca lokalimizde bir lokanta ve çay ocağı açma isteğimiz var. Bu lokanta ve çay ocağında emekli üyelerimiz dışarıdan daha ucuz yemek yiyebilecek ve çay içebilecek. Böylece zaten zor koşullarda hayatını devam ettiren emeklilerimiz ekonomik yükünü hafifletmek istiyoruz” sözlerini sarf etti.

Nesim Kaya: Marketlerle indirim protokolü imzalayacağız

Emekli vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Nesim Kaya, “İlçemizde faaliyet gösteren 6 adet büyük market var. Bu marketlerle görüşmeler gerçekleştirdik. İndirim protokolü imzalayacağız. Bu protokol sayesinde derneğimiz üyesi olan emeklilerimiz yüzde 10 indirimli alışveriş yapabilecekler” dedi.

Son olarak ilçede yaşan emeklilere seslenen Nesim Kaya, “Gelin derneğimize üye olan ve gücümüze güç katın. Hep birlikte dayanışma içerisinde sorunlarımızın çözümü için çalışalım. İlçemizde yaşayan tüm emekli vatandaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber