Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çınarcık Belediye Spor’da Fantom Ahmet Dönemi   29.07.2016  
   Çınarcık Belediye Spor yeni Teknik patronu ile anlaşma imzaladı. Fantom Ahmet lakaplı Ahmet Yılmaz ile 1+2 yıllık sözleşme imzalayan Çınarcık Belediye Spor transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
   

Kulüp binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Çınarcık Belediye spor ikinci Başkanı Mehmet Kılıçaslan Genel Sekreter Erdinç Alaza ve Yeni Teknik Direktör Ahmet Yılmaz 2016 – 2017 sezonunun hazırlıklarına başladılar.

Kariyerinde daha önce Yalova Spor, Beykoz, Üsküdar ve Sarıyer takımlarını çalıştıran başarılı Teknik Direktör Ahmet Yılmaz, Çınarcık Belediye Spor’u hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Yılmaz; “geçen yıl çok iyi bir takımı olan Çınarcık Belediye Spor’un bir talihsizlikle şampiyon olamadı. İnşallah bu sene Çınarcık layık olduğu yere gelecektir. Kendimde çok hırslı bir insanım, futbol oynadığım dönemde ve çalıştırdığım takımlarda hırslı olduğumu görüyorlardı. 90’lı yıllardan beri Çınarcık’a karşı bir sempatim vardı. Bu tesisleri gezdikten sonra Çınarcık’ın mevcut durumda olması benim çok gücüme gitti. Belediye Başkanımızın da yardımıyla bu takımı iyi bir seviyeye getireceğiz. Transfer çalışmalarına da başladık önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.

Çınarcık Belediye Spor ikinci Başkanı Mehmet Kılıçaslan’da yaptığı açıklamada; “Ahmet hocamızla anlaşmaktan dolayı so derece memnunuz, sevinçliyiz. Hocamızın yapısını, karakterini biliyoruz. Birlikte çalışarak Çınarcık Belediye Spor’u iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. yeni sezon Ahmet Hocamıza ve Çınarcık Belediye Spor’a hayırlı olsun” dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber