Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  SARILI :   23.06.2016  
   ÇINARCIK YAZ'A HAZIR Kaymakamı Cafer Sarılı Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ve yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçede yapilan asayiş toplantılarında her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yazlıkçıların akın ettiği Çınarcık ilçesinde yaz sezonu hazırlıkları da tamamlanıyor.
   

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı TÜİK verilerine göre 14.100 olan Çınarcık ilçe nüfusunun bu sezon 500 Bin olmasını beklediklerini ve ilçede 40.000 konutun bulunduğunu belirtti. Kaymakam Sarılı; "ilçede yaptığımız asayiş ve güvenlik toplantılarında bu sezonun ve bayramın sorunsuz bir şekilde geçmesi için her türlü tedbirler alındı. İskele meydanında önümüzdeki hafta Polis noktası konulacak.Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçları için Çınarcık Devlet Hastanemiz  7/24 hizmet etmeye devam ediyor.  Belediyenin yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahil yolunda  araç ulaşımı tek yönlü olarak sağlanmaya başlayacak.

Vatandaşlarımız ve misafirlerimizin huzurlu bir şekilde yaz sezonunu sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için birimlerimizle beraber bütün tedbirkerimizi aldık." Dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber