Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İmam Hatip Ortaokulu yeni eğitim dönemine hazır   23.06.2016  
   Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu için yaptırılan 12 derslikli yeni okul inşaatında çalışmalar yeniden başladı. 11.05.2016 tarihinde yer tesliminin yapıldığı okul inşaatında yüklenici firma tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan okulun eğitim kompleksi olarak tamamlanacağı belirtildi.
   

Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ inşaat çalışmaları devam eden İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu. İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yeliz Fitoz ve Okul aile birliği başkan yardımcısı Zehra Ayar’da Karadağ’a eşlik etti. Yeni okul binasının yemekhane, çok amaçlı konferans salonu, fen laboratuarı, fizik sınıfı, teknoloji tasarım, destek eğitim odası, spor salonu ve dersliklerden oluşan bir kompleks olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, İmam Hatip Ortaokulu’nun iş bitirme süresinin Ekim ayı olmasına rağmen yeni eğitim öğretim yılının başında açılmasını hedeflediklerini söyledi.

Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yeliz Fitoz’da 133 olan öğrenci sayısına yeni eğitim ve öğretim döneminde 60 kontenjan daha eklendiğini ve ara sınıflara da öğrenci alımının olacağını dile getirdi. 5. Sınıflarda Yabancı Dil ağırlıklı eğitimlerin verildiğini belirten Fitoz, 1 Haziran’dan itibaren yeni kayıt dönemimin başladığını dile getirdi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber