Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 08 Mayıs 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Erdem Kınay ve Merve Özbey Çınarcık’ı salladı   28.07.2015  
   Türkiye'nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Erdem Kınay, Merve Özbey'le Çınarcık Club Kio’da dinleyicileri ile buluştu.
   

Müzik piyasasında fırtınalar estiren muhteşem ikili Erdem Kınay ve Merve Özbey, Çınarcık’ta sahne aldı. İkili, müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.Yıllardır yaptığı prodüksiyonlar ile pek çok şarkıya imzasını atan ünlü DJ Erdem Kınay ile birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapmış olan ve Kınay ile birlikte yaptığı çalışması “Duman” ile hızlı bir çıkış yakalayan Merve Özbey, Çınarcık Dağ yolu Mevkiindeki Club Kio’da dinleyicileri ile buluştu. “Duman” ve “Helal Ettim” adlı şarkılarla gecelere damgasını vuran ünlü prodüktör Erdem Kınay ve Merve Özbey ikilisini Kio’da binlerce kişi izledi.

Erdem Kınay'ın performansıyla başlayan gecede sahneye çıkan Merve Özbey, ünlü şarkılarını hayranları için söyledi. Müzik piyasasında büyük çıkış yakalayan ve hayran kitlesini günden güne arttıran ikili, Çınarcık’ta bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, konserin başında çok güzel bir gece olacağını söyledi. Çınarcık’ta hayranlarının ilgisinden memnun olan ikili, muhteşem bir eğlencenin kendilerini beklediğini dile getirdi.Yenilenen konsepti ve işletmesi ile Club Kio, 2015 yaz sezonunda Çınarcık’ta ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber