Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  BELEDİYE TARAFINDAN YAPTIRILAN ATATÜRK BÜSTÜ TÖRENLE AÇILDI   16.04.2016  
   Çınarcık Belediyesi tarafından Çınarcık Anadolu Lisesinde yaptırılan Atatürk büstü törenle açıldı.
   

Çınarcık Belediyesi tarafından Çınarcık Anadolu Lisesi okul bahçe ve çevresinde başlatılan düzenleme çalışmalarının ardından okul bahçesinde bulunan Atatürk Büstü yenilendi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Belediye Meclis üyeleri, Okul Müdürü Özkan Aydın ve ilçede bulunan diğer okulların müdürlerinin katıldığı törenle Atatürk Büstünün açılışı gerçekleşti.  

Çınarcık Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Çınarcık Belediyesi tarafından Anadolu Lisesinin bahçe duvarları ve okul dış kapısı yenilenerek öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitimlerinin sürdürülmesi amaçlanırken son olarak da Atatürk büstü törenle açıldı.  

İlçede okulların iyileştirilmesi konusunda belediyenin imkanları doğrultusunda destek verdiklerini belirten Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, bu okulumuzun daha önce duvarları ve demir kapısını yeniledik ve okulumuzun talebi doğrultusunda Atatürk büstümüzü de yeniledik. Bu anlamlı günde sizinle beraber olduğum için çok mutluyum okulun daha önceki halini de biliyorduk, şimdi ise butik bir okulumuz var. Çok şanslı bir kadronuz bulunuyor, eğitim ve öğretim anlamında da hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ eğitime desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Atatürk büstünün kurdelesi Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ve davetliler tarafından kesilerek, büst önünde saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber