Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  POLİS TEŞKİLATI 171 YAŞINDA   11.04.2016  
   Türk Polis Teşkilatının 171. Yılı Çınarcık'ta törenle kutlandı. Çınarcık ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
   

Polis haftası ve Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 10 Nisan Pazar günü Çınarcık Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene; İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Yeşilay, Çınarcık Belediye Başkan Vekili Coşkun Parlak, meclis üyeleri,  AK Parti, CHP ve MHP parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Yesilay tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Yesilay törende yaptığı konuşmada; “Türk Polis Teşkilatı, toplumda huzur ve düzeni sağlama, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hâkimiyeti ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli görevleri üstlenmiştir. Türk polis teşkilatı, çağdaş ülkelerin kullandığı araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmeler ışığında, vatandaşlarımızın değişen beklentilerine cevap vermek üzere sürekli kendini yenilemiştir. Polis teşkilatı olarak bizler, vazifelerimizi yaparken halkın desteğinin alınmasının görevimizdeki başarıyı daha da arttıracağının farkında olarak vatandaşlarımızla polis-halk ilişkilerini en üst düzeyde tutmaktayız. Toplumumuzdaki her bir birey, kendisinin ve tüm vatandaşların huzur ve güvenliği için, toplumsal güvenliği zedeleyecek olay ve durumlarla ilgili bilgi, görgü ve duyumlarını bildirerek polisimize yardımcı olmalıdır. Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünün, tüm yurtta olduğu gibi güzide ilçemiz Çınarcıkta da büyük bir coşku içerisinde hep birlikte gururla kutlamanın mutluğunu tadarak, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatlarını feda eden arkadaşlarımızın aziz hatıralarını rahmetle anıyor, geride kalan dul ve yetimlerine şükranlarımızı belirterek, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Yeşilay tarafından kutlamalar kabul edildi.

OZAN SÖYLER

                   

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber