Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık CHP'den Yaşlılar Haftasında Huzurevi’ne Ziyaret   28.03.2016  
   Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık ilçe başkanlığı Yaşlılar Haftasında Çınarcık Huzur evini ziyaret ederek yaşlıların haftalarını kutladılar.
   

18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle Çınarcık Huzur evini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık İlçe Başkanı ve İl Kadın Kolları üyeleri Yaşlılara karanfil verdiler. CHP yönetiminin Yaşlılar Haftası ziyaretine; CHP Çınarcık İlçe Başkanı Erkan Birgin, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un eşi Elif Kurt, CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Mehtap Özdemir il ve ilçe kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.  Yaşlıları tek tek ziyaret ederek Yaşlılar Haftasını Kutlayan CHP Heyeti, kendilerine karanfil takdim ettiler.

Kültürümüzde yaşlı insanlarımızın ayrı bir değeri ve önemi olduğunu belirten CHP Çınarcık ilçe Başkanı Erkan Birgin; “Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, millî birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza gereken sevgi ve hürmeti göstermeliyiz. Bizlerde bugün Çınarcık Huzur Evini, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek burada büyüklerim ile bir araya geldik. Yaşlılar haftasını kutladığımız büyüklerimizin ellerinden öperken ziyaretin karşılıklı mutluluğa dönüştüğünü hissettik. Yaşlılar Haftasını kutluyor, bütün büyüklerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber