Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı   09.03.2016  
   Çınarcık Kent Konseyinde Şubat ayında gerçekleşen genel kurul sonrasında seçilen yeni yürütme kurulu üyeleri çalışmalarını sürdürüyor.
   

Geçtiğimiz hafta ilk yürütme kurulu toplantısını Çınarcık Meslek Yüksek Okulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştiren Kent Konseyi, ikinci yürütme kurulu toplantısını Antep Sofrasında yaptı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un da katıldığı toplantıya Kent Konseyi Başkanı Harun Karademir ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Harun Karademir yaptığı konuşmada, geçtiğimiz hafta ilk yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştirdik, bütün arkadaşlarımızın ayrı birer projeleri ve büyük bir heyecanı var. Görünen o ki bu yönetim Belediyeyi ve meclisi yoracak gibi görünüyor” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta Kent Konseyi için gerekli desteklerin verileceğini söyledi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Çevik yürütme kurulunun ilk toplantısından bu yana yapılan çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Çevik; Kadın Hakları Konferansına bir katılım gerçekleştirdik. Kadın meclisi ve Gençlik meclislerinin yönergeleri hakkında değişiklikler yapılmasıyla ilgili çalışmalara başladık. Çalışma gurupları içinde de hayvan hakları çalışma gurubu talebi bulunuyor. Belediyemiz tarafından projesi oluşturulan Kent Müzesi için Kent Belleği çalışma gurubu için çalışmalar başladı. Konsey binamızın elektrik tesisatı yenilendi, boya işleri yapıldı. Nisan ayı itibariyle de binamızda faaliyete başlayacağız.” dedi.

Haber / Foto: Ozan SÖYLER 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber