Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çınarcık Belediyespor’dan Armutlu’ya 3’lü tarife   05.03.2016  
   Yalova Süper Amatör Küme 15.hafta karşılaşmasında Çınarcık Belediye Spor’ la Armutlu Belediyespor karşı karşıya geldi.
   

Yalova Süper Amatör Küme 15.hafta karşılaşmasında Çınarcık Belediye Spor’ la Armutlu Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hemen başında büyük bir tezahürat ve kalabalıkla maça gelen Çınarcık Belediyespor taraftarları maça acı tatlı renk vererek maç boyunca takımlarının yanında oldular.

Her iki takımında mücadele dolu oyun sergilediği maç Yalova Süper Amatör birinci sahasında gerçekleşti. İlk dakikadan son dakikaya kadar çekişmeli geçen maçın ilk gol sahnesi 14. dakika da açıldı. Çınarcık’ın ilk yarının sonunda transfer ettiği, Ganalı oyuncu Amoako Baah Kokoroko rakip oyuncuları çalımladı ve 7 numaralı Ceyhun’a pasını verdi Ceyhun çok güzel vurdu ve durumu 1-0 yaptı. Golün ardından toparlanmaya çalışan Armutlu Belediyespor ataklarını sürdürdü. Ataklar sonrasında serbest vuruş kazanan Armutlu Belediyespor’da serbest vuruşu kullanan 9 numaralı oyuncusu Ali’nin vurduğu top baraj kuran Amoako Baah Kokoroko’nun eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ali’nin 22.dakika’da  kullandığı penaltı sonrasında durum eşitlendi ve 1-1 oldu.  Eşitliğin sağlandığı maç hızını kesmeden devam etti. Karşılıklı golsüz atakların ardından, Çınarcıklı 7 numaralı Ceyhun Armutlu Belediyespor’un ceza sahası içinde yapılan hareket sonucu yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan 9 numaralı İlker, 33. dakika’da takımını 2-1 öne geçirerek ilk yarının skorunu belirledi.

 

İkinci yarıda da iki takımın müthiş kıran kırana mücadelesi devam etti.  Dakikalar 49’u gösterirken Çınarcık’ın kullandığı köşe vuruşunun ardından topa geriden sol ayağıyla şık bir şekilde vuran Ganalı oyuncu Amoako Baah Kokoroko durumu 3-1 yaptı. Maçın devamında gol olmazken Çınarcık Belediyespor, liderlik yarışından kopmadı.Maçın ardından Çınarcık Belediyesporlu futbolcular  maç boyunca kendilerine destek olan taraftarlarıyla sevinçlerini yaşadı.

Haber: Barış Gür

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber