Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Vergi Haftası Çınarcık’ta Etkinliklerle Kutlandı   26.02.2016  
   Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası olarak kutlanan Vergi Haftası Çınarcık’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
   

Çınarcık Malmüdürü Ali Sıtkı Çatak başkanlığındaki bir heyet 27. Vergi haftası kutlamaları kapsamında Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt başta olmak üzere ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve okullar ziyaret edildi. İlk olarak Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı’yı makamında ziyaret eden Çınarcık Malmüdürü Ali Sıtkı Çatak ve Malmüdürlüğü personelleri vergi haftası boyunca ilçede yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Cafer Sarılı’da kendisini ziyaret eden heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra heyet Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vergi haftası kutlamaları kapsamında daha sonra Çınarcık Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Şoförler Odası ziyaret edildi.

Malmüdürü Ali Sıtkı Çatak ve beraberindeki heyet ilçede faaliyet gösteren Serbest Meslek ve Mali Müşavirleri de ziyaret ederken, mali müşavirlerden de iadeyi ziyaret gerçekleşti.

    Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Çınarcık ilçesinde bulunan bazı okullarda da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ile Malmüdürü Ali Sıtkı Çatak tarafından öğrencilere verginin önemine ilişkin konuşmalar yapıldı ve öğrencilere küçük hediyeler verildi.

Haber : Ozan SÖYLER 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber