Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Muhtarlar Başkan Kurt’u ağırladı   21.02.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt geçmiş aylarda başlattığı muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kez Çınarcık mahalle muhtarları Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u ağırladılar.
   

Çınarcık Hasanbaba Ender’in Yeri et lokantasında yemekte Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Kurt son yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken mahallelerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Düzenlenen akşam yemeğine Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali, Harmanlar Mahalle Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahalle Muhtarı Ünsal Coşgun ve Karpuzdere Mahalle Muhtarı Mustafa Güvenç katıldı. Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali Çınarcık’ta yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Özellikle temizlik anlamında çok büyük mesafe kat ettiğini de dile getiren Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali, Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür etti. Mahallelerindeki sıkıntı ve talepleri Belediye Başkanına birebir söyleyen mahalle muhtarları da Başkan Kurt’a özverili çalışmasından ve muhtarlara olan yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bu toplantıların çok büyük faydasını görüyoruz. Zira bu toplantılarda muhtarlarımızın istek ve taleplerini yerinde alabiliyoruz. Bu toplantılar da muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımız oluyor. Muhtarlarımızın bizlere aktardığı istekler, şikayetler ve talepler bizim için öncelikli sırada” dedi.

Haber / Foto : Ozan SÖYLER

  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber