Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Başkan Kurt’tan Çınarcık Belediye Spor’a Takım Otobüsü   21.02.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Belediye Spor’u desteklemeye devam ediyor. Çınarcık Belediye Spor’un renkleriyle giydirilen takım otobüsü kulübe teslim edildi.
   

Süper Amatör kümede mücadele eden Çınarcık Belediyespor’un her maçına gelerek tribünden takımını destekleyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt,  Çınarcık Belediye Spor’un kullanımı için otobüs hediye etti. Çınarcık Belediyespor'u değerleriyle geleceğe taşıyacaklarını belirten Kurt, ''Çınarcık Belediyesi olarak her zaman geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çınarcık Belediyespor'a takım otobüsü hediye ettik. Artık takımımız bu modern araçla deplasmanlara gidebilecek. Destek bizden başarı sporcularımızdan. Bu otobüs, Çınarcık Belediyespor’u şampiyonluklara götürsün '' dileğinde bulundu.

Çınarcık Belediye Spor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı’da futbol takımının her daim yanında olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür etti. Taralı; “ Futbol takımımıza ait bir araç olmayınca maçlara gidiş gelişlerde sürekli zorluk çekiliyordu. Çınarcık Belediye Spor’a yakışır bir aracı takımımıza kazandıran Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Avni Kurt takımımızın her daim destekçisi olmuştur, Çınarcık Belediye Spor’un adını ve rengini taşıyan bu otobüs gittiği her yerde Çınarcık’ı ve Çınarcık Belediye Spor’u temsil edecek. Kendi takım otobüsümüzün olması futbol takımımıza ayrı bir hava kattı ve içimizdeki şampiyonluk duygusunu daha da ateşledi. Umarım bu sene özlenen şampiyonluğu Çınarcık’a armağan ederiz” şeklinde konuştu.

Haber / Foto: Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber