Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Termal’de gol Sesi Çıkmadı 0-0   17.02.2016  
   Yalova süper amatör kümede zirve mücadelesini sürdüren Termal Belediye Spor yakın takipçisi Çınarcık Belediye Sporu ağırladı.
   

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Termal Belediyespor tesislerinde oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Çok sayıda sporseverin izlediği maçta her iki takımda karşılıklı ataklar buldu. Termal Belediye Spor maçın ikinci yarısında Çınarcık Belediyespor kalesinde daha fazla pozisyon bulurken, Çınarcık Belediyespor Kalecisi Egemen kalesinde geçit vermedi. Transfer döneminde renklerine kattığı Amoako Baah Kokoroko ve kaleci Egemen ilk 11 de forma şansı buldu.

Termal Belediye Spor Mehmet Kerim Koçgündüz, Hasan Yazıcı, Mustafa Kuş, Erkan Sönmez, Murat Bozkurt, Cihan yıldırım, Doğan Topçular, Yalçın Küçük, Volkan Taşkömür, Murat Şimşek, Uğurcan Çetin ilk 11’yle saha çıkarken, Çınarcık Belediye Spor ise; Egemen Ükis, Arif Batu, Yusuf Emre Çalışkan, Oğulcan Küçükali, Onur Engez, Özkan Özcan, Aykut Çeperli, Erhan Bal, İlker Avseren, Fatih Çalıkıran ve Amoako Baah Kokoroko ile sahada yerini aldı.

Haber /Foto: Ozan SÖYLER 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber