Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kafkas Mandıra Çınarcık pazarında rağbet görüyor   21.02.2020  
   Kafkas Mandıra Kars Erzurum Yöresel Ürünleri Çınarcık pazarında büyük ilgi gördü. Yaklaşık 5 aydır Çınarcık pazarında tezgah kuran Kafkas Mandıra gazetemize özel röportaj verdi.
   

Kafkas Mandıra Kars Erzurum Yöresel Ürünleri İşletmecisi Murat Ekinciel gazetemize konuştu. Murat Ekinciel; “2007’den beri Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri’nde Kafkas Mandıra’nın işletmecisiyiz. Kars Erzurum yöresel ürünleri, Erzincan tulum peynirleri, Kars’ın eski kaşarı, taze kaşarı, tereyağı, Erzurum çeçil peyniri, balı, kavurmasını ve sucuğunu satmaktayız. Cumartesi günü Subaşı pazarı, çarşamba günü Yalova Merkez pazarı, perşembe günü Çınarcık pazarında ürünlerimizi halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz tamamen organiktir. Marketteki fiyatlara göre bizim fiyatlarımız gerçekten daha ucuz. Marketteki eski kaşarı 50-55 TL’den ucuza alamazsınız ama bizde 45 TL. Kalitemizi kıyaslarsanız, inanın ki bizimki daha kaliteli” açıklamasında bulundu. 

Çınarcık halkı kaliteye önem veriyor

Ekinciel; “Çınarcık pazarında yaklaşık 5 aydır tezgâh açmaktayız. Halkın tepkisi çok güzel. Bir alan bir daha geliyor. Bugüne kadar satışlarımızda hiç düşüş olmadı. Biz Çınarcık pazarından çok memnunuz. Çınarcık halkı kaliteye çok önem veriyor.  İnsanlar markette aynı ürünü bulabilir ama aynı kaliteyi bulamaz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber