Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Açık Öğretim sınavları Çınarcık’ta da yapıldı   07.01.2016  
   Açık öğretim ortaokul ve lise 1. Dönem sınavları tüm yurtta olduğu gibi Çınarcık ilçesinde de yapıldı.
   

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından örgün eğitime devam edemeyen öğrencilerin öğrenimlerini sürdürdükleri Açık öğretim Ortaokul ve Liselerin birinci dönem sınavları yapıldı. Çınarcık ilçesinde iki merkezde gerçekleşen sınavlarda, yaklaşık 350 öğrenci sınavlara girdi. Çınarcık ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ beraberinde il Sınav sorumlusu Dursun Ali Yıldırımlı ve milli Eğitim şube müdürlerinden oluşan heyetle, Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda gerçekleşen sınav merkezlerini ziyaret ettiler.

Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşen ve yaklaşık 350 öğrencinin ter döktüğü Birinci dönem sınavları dört oturum halinde yapılırken sınavlarda 60 öğretmen görev aldı.

Çınarcık ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ Çınarcık ilçesinde sınavların sorunsuz bir şekilde yapıldığını ifade etti. Karadağ “ Çınarcık ilçemizde Açık öğretim sınavlarımızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin tamamına yakını sınavlara katılım gösterdiler. Yaygın eğitim öğretim kapsamında Halk Eğitim Merkezimiz Açık ortaokulu ve Açık lise öğrencilerimize yönelik açmış olduğu destekleme ve yetiştirme kursları ile de öğrencilerimizin ideallerindeki hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır.” şeklinde konuştu

Haber - Foto : Ozan Söyler

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber