Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 11 Mayıs 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Koru’da 2016 için dev projeler   17.12.2015  
   Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, 2016 yılında hayata geçirecekleri projeleri anlattı.
   

Yaman, 2016 yılının en önemli projelerinin başında Çınarcık- Koru Sahil Bandı projesi ve Biyolojik Arıtma tesisi olduğunu söyledi.

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman Koru Belediyesi tarafından 2015 yılı içinde yapılan çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri Çınarcık Gazetesi Muhabirine anlattı. Belediye Başkanı Kamil Yaman 2015 yılı içinde yapılan en büyük yatırımın Atakent mahallesinde faaliyete giren Anfi tiyatro ve park projesinin olduğunu söyledi. Ayrıca 2015 yılında; Bahçelerden toplanan kuru dalları öğüterek gübre haline getiren ve bu gübreleri belediyemizin yaptığı park ve bahçelerde kullanmamıza olanak sağlayan makineyi bünyemize kazandırdık. Belediyemiz bünyesinde Çöp konteynırları üreterek, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşayabilmeleri için, oldukça düşük maliyetler ile oluşturduğu, evsel atıkların güvenli ve hijyenik şartlarda toplanmasını sağlayan çöp konteynırlarını hizmete sunuldu.  

“Siz hayal edin biz gerçekleştirelim

Yaman, “Bizimi vatandaşlarımıza söylediğimiz bir söz vardı “Siz Hayal edin biz gerçekleştirelim”. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalova’nın ikinci, ilçe ve Beldelerin tek olan Anfi ve park projesini ayrıca Belde içinde asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Bizim 2016 yılında hayata geçireceğimiz iki büyük projemiz var. Çınarcık Belediyesi ile karşılıklı gerçekleştireceğimiz bir çalışma ile Sahil projesini 2016 yılı içinde tamamlayacağız. 2 Km’lik bir kısmı kapsayan bu projede Çınarcık Belediyesi 500 m. Koru Belediyesi de 1.5 Km çalışma yürütecek. Belediyemizin 2016 yılı içinde hayata geçireceği ikinci büyük projede iller bankasından alacağımız kredi ile yapacağımız Evsel Biyolojik Arıtma Tesisi olacak. Çınarcık Çalıca ve Koru’yu kapsayan bir halı saha projesini de hayata geçireceğiz. 2015 yılında birincisini gerçekleştirdiğimiz, Heykel sempozyumunun ikincisini 2016 yılında yapacağız” şeklinde konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber