Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  MHP Çınarcık İlçe yönetimi istifa etti   12.11.2015  
   1 Kasım seçim sonuçlarının depreme yol açtığı MHP’de istifalara bir yenisi de Yalova’dan geldi.
   

7 Haziran seçimlerinde oy oranını Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da arttıran ancak 1 Kasım seçimlerinde oy oranında yaşadığı düşüşle kamuoyundan ve partililerden tepki alan MHP’de istifalara ve tepkilere bir yenisi de Çınarcık’tan geldi. MHP İlçe Başkanı olan Faik Özkan yaptığı yazılı açıklama da 1 Kasım seçimlerinde ilçe de başarısız olduklarını bu yüzden Çınarcık İlçe yönetimi olarak istifa ettiklerini kaydetti.

İstifa dilekçelerini MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular’a sunduklarını ifade eden Özkan,” Bugün itibari ile yürütmüş olduğum MHP Çınarcık İlçe Başkanlığı görevinden yönetim kurulum ile beraber almış olduğumuz karar neticesinde istifa kararı almış bulunmaktayız.  İstifalarımızı İl Başkanlığımıza sunmuş bulunmaktayız. Başarısız olan yöneticilerin ve yönetimlerin mazeret üretmek yerine başarı gibi başarısızlığı da üstlenmeleri gerektiğine inanan biri olarak yönetim kurulunda ki arkadaşlarımla yapmış olduğum istişareler neticesinde aynı ortak payda da buluştuğumuzu gördüm. Partimiz için de görev almaya hazır arkadaşlarımızın önünü açmak adına ve Milliyetçi Hareket Partisi Çınarcık İlçe Teşkilatının önümüzde ki yerel seçimlere ve genel seçimlere daha dinamik yıpranmamış kadrolarla yürüyebilmesi adına istifa kararı almış bulunmaktayız” dedi.

Özkan, “Yeni yönetimlerin her zaman yanındayız”

Özkan açıklamasının devamında Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak oluşacak yeni yönetimlerin her zaman emrinde olacağımı partimizin başarısı için var gücümle çalışmaya devam edeceğimi de tüm partililerimle ve kamuoyuyla paylaşmak isterim.

İlçe Başkanlığım süresince benimle beraber yürüyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, parti üyesi gönüldaşlarıma, Kadın kollarımızda faaliyet gösteren asenalarımıza, her biri ülkü devi olan Ülkü Ocakları mensubu genç bozkurtlarıma, her daim yanımızda olan bizlerin faaliyetlerine eşlik eden yerel basınımıza, kamu yöneticilerimize ve kamu çalışanlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber: Barış Gür

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber