Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Kaya; “Dört Buçuk’uncu AK Parti Dönemi Başlamıştır”   04.11.2015  
   1 Kasım Milletvekili seçimlerinde yeniden tek başına iktidar olan AK Parti, Yalova ve ilçelerinde de birinci parti olmayı başardı. AK Parti Çınarcık ilçe başkanı Murat Kaya 1 Kasım seçimlerinin hemen ardından parti binasında düzenlediği basın toplantısında seçimde görev alan, parti üyeleri, belde başkanları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve sandık görevlilerine teşekkür etti.
   

Ak Parti Çınarcık ilçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Murat Kaya, “1 Kasım Pazar günü yapılan seçimlerde milletimiz bir kez daha huzur, güven ve istikrara oy vermiş, sağduyunun hâkim olduğu seçimlerden sonra 4,5. AK Parti dönemi başlamıştır. Bu süre içinde AK Parti haricindeki partilerin samimiyetten, kabiliyetten ve güvenden ne kadar uzak oldukları gözler önüne serilmiştir. Partimiz %41 oy almasına rağmen tek başına iktidar olamamış, blok siyaseti denilen bir şey icat edilmiş ve bir takım çevrelerce bu dayatılmış. Neyse ki Pazar günü yapılan seçimlerde milletin iradesi sandıktan çıkmış ve %49,5 oyla milletimizin, ülkemizin önüne konan takoz ortadan kaldırılmıştır.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Murat Kaya AK Partinin yeniden iktidar olmasıyla birlikte Türkiye’nin yanı sıra Müslüman ülkelerde de sevinçle karşılandığını söyledi. Kaya; “Bu genel seçimlerin neticesi sadece tüm Dünya Müslümanların odağı haline gelen Türkiye’de değil, Bosna’da, Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Miyanmar’da acı ve ızdırap içinde olan Müslümanların olduğu tüm diyarlarda ilgi ve heyecanla izlenmiş, büyük sevinçlere neden olmuştur. Yalova genelinde de büyük bir oy patlaması yaşanmış ve partimizin oyu %49,2 olmuştur. Bu neticelerden sonra tek üzüntümüz ikinci sıra adayımız Dr. İlker Karbuz’u Ankara’ya gönderememiş olmamızdır. O da olsaydı sevincimiz tam olacaktı. Çınarcık ilçe merkezinde de 7 Haziran seçimlerine göre 600’ün üzerinde ilave oy aldık, ilçe genelinde de kaptırdığımız birinciliği tekrar geri almış olduk. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri var, bizim de 2019 hedeflerimiz var. Son bir aylık dönemde yani kısa bir çalışma dönemimizde çalışmamızın neticesi ortada, çalışırsak ve istersek ulaşılamayacak hiçbir hedef yok. Yeter ki bir olalım diri olalım.” Dedi

Açıklamanın son bölümünde seçim sürecinde görev alan ve çalışma sürdüren kesimlere teşekkür eden Kaya; “İlçe teşkilatımızın tüm kademlerine, kadın kolları başkanı ve yönetimine, gençlik kollarımıza, belde teşkilatlarımıza, Teşvikiye, Esenköy belediye başkanlarımıza, sandık kurullarımıza, müşahitlerimize ve Ak gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber