Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’ta 19 Mayıs Coşkusu   19.05.2018  
   Haber / Foto: Yunus Ozan SÖYLER 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çınarcık’ta da coşkuyla kutlandı.
   

Çınarcık Cumhuriyet meydanında gerçekleşen törenlerde ilk olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Serhat Çelik tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kutlama programına geçildi. Törene, Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Jandarma Komutanı Binbaşı Enis Kurt, Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, CHP İlçe Başkanı Ali Zara, MHP İlçe Başkanı Mustafa Nurten, kamu kurum ve kuruluş amirleri, STK’lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Serhat Çelik tarafından yapılmasının ardından, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Furkan Alyanak da gençlik adına konuşma yaptı. Törende daha sonra Çınarcık Anadolu Lisesi, Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gösteri sundular. Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün tekvando takımı da törende gösteri sundu.

 

  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber