Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’ta TYÇP ile Okullar Daha Temiz Olacak   22.10.2015  
   İş Kur ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle toplum yararına çalışma programı kapsamında okullarda yardımcı hizmetli olarak görev yapmak üzere 35 kişi istihdam ediliyor. TYÇP kapsamında 2014-2015 eğitim öğretim yılında 20 kişi istihdam edilmiş, bu sayı bu yıl ise 35’e çıkarıldığı belirtildi.
   

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ TYÇP kapsamında istihdam edilen 35 kişinin ilçe merkezi başta olmak üzere; Esenköy, Teşvikiye, Koru, Kocadere belde ve köylerinde yardımcı hizmetli olarak görev yapacaklarını söyledi.

Karadağ, “TYÇP kapsamında iş kur tarafından okullarımızda yardımcı hizmetli olarak istihdam edilmek üzere 35 kişilik bir çalışma ekibi arkadaşımız aramıza katıldı. Bu sayı geçen yıl 20’iken bu yıl 35’e çıkarılmasından dolayı İş Kur müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın görev yerlerini belirledik ve 15.10.2015 tarihi itibariyle de göreve başladıklar. 8 aylık süreci kapsayan bu projeyle, okullarımız artık daha temiz ve hijyenik olacak. Göreve başlamadan önce kendileriyle bir toplantı yaptık, çocuklarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almaları bizim için çok önemlidir. Bu yılda iş kur tarafından sağlanan bu imkân bizi ciddi anlamda rahatlatmıştır.” dedi.

45 kişinin başvuru yaptığı belirten Karadağ,  “noter huzurunda gerçekleşen çekiliş sonrası 45 kişiden 35’i seçilmiş, 10 kişide yedek listeye kalmıştı. Çeşitli nedenlerden dolayı asil listeden göreve başlamayan kişilerin yerine yedek listedeki kişiler başlamış oldu. Bu arkadaşlarımıza görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Okullarımıza ve öğrencilere ciddi anlamda katkıları söz konusudur. Okulların düzen ve tertibi bizim için çok önemlidir velilerimizde bu konuda rahat olsunlar, okullarımız bu yıl pırıl pırıl olacak.” dedi 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber