Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Mel-Ay yayın ailesi iftar da buluştu   03.07.2015  
   Mel-Ay Basın Yayın şirketi bünyesinde emek veren Yalova Manşet, Çiftlikköy ve Çınarcık Gazetelerinin sorumlu yazı işleri müdürleri, muhabirleri, dizayn ekipleri, köşe yazarları ve Mel-Ay Basın Yayın şirketi sahibi Ayhan Polat’ın ailesi,Elegance Otel’de düzenlenen iftar yemeğiyle bir araya geldi.
   

Yalova’da bu güne kadar hep ilkleri gerçekleştiren ve ilkleri gerçekleştirmeye de devam edecek olan Yalova Manşet, Çiftlikköy ve Çınarcık Gazetelerinin İmtiyaz sahibi Ayhan Polat gazetelerinde emek sarf eden çalışma arkadaşlarına, dostlarına, aile bireylerine, Elegance Otel’de havuz başında bir iftar yemeği verdi.

Güzel bir aile tablosun oluştuğu iftarda konuşan Polat, “Bu güne kadar benimle aile gibi olan çalışma arkadaşlarım, ilgili yazı işleri müdürlerime, muhabirlerime, yayınlarımızda köşe yazarı olarak düşüncelerini bizimle ve Yalovalılarla paylaşan köşe yazarlarımıza nacizane iftar yemeği davetime katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Mel-Ay Basın Yayın Ltd. Şti. olarak Yalova’da hep ilklere vesile olduk bundan sonrada sizlerinde desteğinizle ilkleri Yalova’ya yaşatmaya çalışacağız. Tekrar hoş geldiniz diyorum saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum“ dedi.

 

Arda Polat 8 yaşında

Mel-Ay Basın Yayın Ltd. Şti. sahibi ve 2 çocuk babası olan  Ayhan Polat’ın oğlu Arda  Polat iftar yemeğinde 8. yaşını kutladı.

5 Temmuz da olan doğum gününü, 1 Temmuz da kutlanmasının sevincini yaşayan Arda arkadaşlarıyla birlikte pastanın mumları üfledi. Arda annesiyle birlikte 5 Temmuz da Bursa’da doğum günü bir kez daha kutlayacak.

Haber-Fot: Barış Gür

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber