Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  CHP Milletvekili Adaylarından Çınarcık Çıkartması   18.10.2015  
   1 Kasım erken genel seçimlerine sayılı günler kala partiler çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili adayları da Çınarcık ilçesine çıkartma yaptı.
   

CHP Çınarcık ilçe başkanı Erkan Birgin tarafından Belediye önünde karşılanan CHP heyeti ilk olarak Çınarcık Belediyesini ziyaret ettiler. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret eden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve ikinci sıra adayı Murat Ocak daha sonra belediye personellerini de ziyaret ettiler. Milletvekili İnce’nin çınarcık ziyaretine Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, İl Genel Meclis Üyesi Ertan Şener, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Milletvekili İnce ve beraberindeki heyet belediye ziyaretinin ardından, ilçe emniyet amirliği, ilçe devlet hastanesi ve esnafları ziyaret ederek destek istediler.

Milletvekili Muharrem İnce Çınarcık ziyaretinde, belediyeden başlayan seçim çalışmasında seçim otobüsünü kullanmayarak bütün ziyaretlerini kalabalık bir parti gurubuyla yürüyerek yaptı. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber