Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Belediye Meclis Toplantısı yapıldı   07.10.2015  
   Çınarcık Belediye Meclisi Ekim ayı toplantılarını gerçekleştirdi.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt başkanlığında toplanan belediye meclisi gündemdeki maddeleri görüştü. Çınarcık belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Gündem maddelerinde yer alan bir önceki toplantı karar özetlerinin görüşülmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesinde yer alan,  Çöp toplama hizmet alım işinin gelecek yıllara yayılması konusunda bilgi veren Başkan Avni Kurt, 3 yıllık süre için ihaleye çıkılacağını ifade ederek, uzun vadede yapılan işin daha verimli ve daha uygun olacağını, bu şekilde belediyenin yararına olacağını söyledi.  Görüşülen bu madde plan ve  bütçe komisyonuna havale edildi.

Beşinci gündem maddesinde mülkiyeti Çınarcık Belediyesine aile olan Çınarcık, imar pafta no: G22D13B1D pafta: 17, ‘’997’’ sayılı parselin bulunduğu alanda imar değişikliğinin yapılması konusu görüşüldü. Çınarcık Belediyesi mezbahanesinin yer aldığı bu alanda düğün salonu yapılacağını belirten Başkan Avni Kurt, projesini belediye mimarlarına çizdirdiklerini, buranın Belediye sosyal tesisi olarak kullanılacağını söyledi. Görüşülen gündem maddesi daha sonra İmar komisyonuna havale edildi.

Çınarcık Çalıca köyü Petkoçeşmesi mevkiinde belirtilen parsellerde imar uygulamasında D.O.P oranının indirilmesi amacıyla imar tadilatının görüşülmesi ve Çınarcık Taşlık mevkiinde belirtilen parselin bulunduğu alanda imar planı değişikliği talebi konusu da İmar Komisyonuna havale edildi. Meclis komisyonların çalışmalarının ardından Perşembe günü saat 14:00 te belediyemeclis toplantı salonunda tekrar toplanacak.     

 

Haber: Yunus Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber