Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Huzurevinden Kurt’a ziyaret   10.11.2017  
   Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hamdullah Karasu ve Huzurevi sakinleri Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti.
   

 

 

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Temsilcisi Necla Göktunalı ve Eski Milli Futbolcu Mehmet Suat Erönen, Belediye Başkanı Avni Kurt’u ziyaret ettiler.

 

Uzunca bir süre sohbetin sonunda Huzurevi Müdürü Karasu, Huzurevi Yaşlı Temsilcisi Göktunalı ve Eski Milli Futbolcu Erönen Başkan Avni Kurt’a hediye takdim ettiler.

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hamdullah Karasu  “İlgi ve alakalarından dolayı Belediye Başkanımız Avni Kurt’a teşekkür ediyoruz. Gerek kurumsal olarak gerek şahsi olarak her zaman yanımızda olduğu için kendilerine teşekkür ederim ” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Huzurevi Müdürü Karasu ve sakinlerine teşekkür etti. Kendisinin de eşiyle birlikte en yakın zamanda Huzurevi'ni ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Avni Kurt , "Yaşlılarımız, hepimizin baş tacı. Onların yanında olmak, onlara yardımcı olmak, sevgimizi, saygımızı onlarla paylaşmak hepimizin görevi. Biz nasıl bir yaşlılık hayal ediyorsak, bugün yaşlılarımıza bu hayalimizin karşılığını vermeliyiz. Onların hayat tecrübelerinden yararlanarak, topluma daha faydalı olmanın yollarını aramalıyız" dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber