Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Kurt, muhtarlarla buluştu   04.09.2015  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.
   

  Kurt, muhtarların mahallelerdeki gözleri olduğunu belirtirken önümüzdeki hafta her mahallede halk toplantıları düzenleyeceklerini söyledi. Liman Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Harmanlar Mahallesi Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun, Taşliman Mahallesi Muhtarı Muharrem İbiş, Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali ve Karpuzdere Mahallesi Muhtarı Mustafa Güvenç katıldı. Yemekte Başkan Avni Kurt, Çınarcık’ta yapılan çalışmaları ve düşündükleri projeleri aktardı. Mahalle muhtarlarının talep, öneri ve şikâyetlerine önem verdiklerini belirten Başkan Kurt, “Sizler bizim mahallelerimizdeki gözümüzsünüz. Mahallenizdeki, sokağınızdaki sıkıntıları en iyi sizler bilirsiniz. Bu yüzden sizlerle diyalog bizim için çok önemli. Sizlerden aldığımız geri dönüşümle yatırımlarımızı şekillendirip daha iyi bir ilçe oluşturabiliriz” dedi.

Halk toplantıları başlıyor

  Kurt, önümüzdeki hafta Çamlık Mahallesi’nden başlayarak halk toplantıları yapacaklarını belirterek şunları söyledi: “İlk toplantımızı 8 Eylül’de Çamlık Mahallesi’nde yapacağız. Hemen ardından da diğer mahallelerde halkımızla buluşacağız. Bu toplantılarda hem halkımıza yaptıklarımızı anlatacağız hem de onlardan gelen talep ve önerileri dinleyeceğiz. Bu sayede seçim öncesinde söz verdiğimiz ‘hesap verebilir ve şeffaf’ belediye sözünü de yerine getireceğiz”

Su şebekesi çalışmaları

  Kurt, şu anda en öncelikli konunun su şebekesi inşaatı olduğunu belirterek “Önümüzdeki dönemde Çınarcık’ı çok hareketli günler bekliyor. Başladığımız su şebekesi çalışmasıyla çok önemli bir sorunu kalıcı bir şekilde çözmüş olacağız” dedi. Başkan Kurt, muhtarlarla yapılan toplantıların bundan böyle her ay düzenli olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

  Muhtarlar adına konuşan Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali ise belediye ve muhtarlar arasındaki irtibat ile koordinasyonun artmasının önemine değindi. Edepali “Çınarcık Belediyesi’ndeki değişimi ve gelişimi bizler de takip ediyoruz. Bizim görüşlerimize önem vermeniz de hizmet kalitesini arttıracaktır” diye konuştu.

  Yemeğin sonunda Başkan Kurt, muhtarlara belediye hizmetlerine olan katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür belgesiyle plaket verdi. Muhtarlar adına da Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali, Avni Kurt’a hediye sundu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber