Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Belediyespor’u davet ettiler   21.10.2019  
   Birtat Kebap, 20 Ekim Pazar Günü Çınarcık Belediyespor’u ağırladı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in de katıldığı yemek büyük bir ilgiyle karşılandı.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer; “Kısa bir zaman oldu 20 günlük bir takım. Hazırlıklara geç başlamamıza rağmen ilk maçımızda 6-0 gibi bir skorla galip geldik, maç çok güzel geçti, çocuklar çok güzel oynadılar. Sahamıza bakım yaptırdık, halkımız maçlarımızı izlemeye devam etsinler, bütün Çınarcık’ı maçlara bekliyoruz.” dedi.

Çınarcık Belediyespor’un hocalarından Mustafa Tosun; “Kazım Sakallıoğlu ile birlikte çalışıyoruz. Şuan rakipler hakkında net bilgimiz yok; Altınovaspor, Tavşanlıspor isimleri geçiyor, 4-5 takımdan bahsediliyor. Geç başladık ama toparladık, biraz zaman sonra çok daha iyi seviyede olacağız.” açıklamasında bulundu.

Yaklaşık 45 kişilik davetli grubunun olduğu yemeği organize eden Birtat Kebap’ın sahiplerinden Faysal Tokmacı; “Burada işime başlayalı 2 yıl kadar bir süre oldu.  İsterim ki benim gibi daha nice esnafımız Çınarcık Belediyespor’a sahip çıksın. Bu tarz organizasyonlar takım içinde kaynaşmaya, motivasyona katkı sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde de şehit ve gazi ailelerine bir yemek organizasyonu yaptık. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz.” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber