Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ölüme terk edilen eşek tedavi edildi   23.03.2017  
   Çınarcık ilçesi Teşvikiye Beldesinde bir aracın çarptığı Eşek, Çınarcık Belediyesi veteriner hekimi tarafından tedavi altına alındı.
   

Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan eşek, vatandaşların Jandarmaya ihbarının ardından harekete geçen Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yaralı olan eşeği tedavi için çalışma başlattı.

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri ve Teşvikiye Beldesi Zabıta ekiplerinin ortak çalışması sonucunda Teşvikiye Beldesinde uygun bir alanda tedavisine başlanan eşeğin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu, eşeğin tedavi süreci hakkında bilgi verdi.

Fakirullahoğlu; Teşvikiye Beldesi sınırlarında araba çarpması sonucu yol kenarında terkedilmiş olarak bir eşeğin bulunduğu ihbarı üzerine, Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi olarak olay yerine gittik. Eşeğimizi yatalak halde bulduk, ayağa kalkamıyordu, bir haftalık tedavi sürecinden geçti. Hayvanın hareketliliğini sağlamak için egzersizlerini yaptırdık. Benim ve arkadaşlarımızın öz verisiyle, hayvanımız hayat buldu. Bizleri de bu mutlu etti ve gururlandırdı. Bir hayvanı daha hayata kazandırmak bizleri gerçekten mutlu etti. Hayvanımızın ayağa kalkması bizi çok sevindirdi.” dedi.

YUNUS OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber