Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Sonuna Kadar Bu İşin Arkasında Olacağız   22.03.2017  
   “Başarılı operasyona başarı belgesi”
   

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son bir ayda yapmış olduğu başarılı operasyonlarda görev alan Polislere İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi tarafından “Başarı Belgesi” verildi.

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Murat Sayıoğlu ve başarılı ekibini makamında ağırlayan Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi yapılan başarılı çalışmalardan dolayı kendilerini kutlayarak “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık’ın kumar ve uyuşturucu yeri olmayacağını söyledi. Başarılı polislere başarı belgesi töreninde konuşan Kaymakam Çiftçi, “Nerde suçlu varsa mücadele edeceğiz. Çınarcık güzel bir ilçemiz, burası güzel insanları hakkediyor. Buraya kumar oynamaya, fuhşa ve uyuşturucu kullanmaya gelenlerin yeri olmaması lazım. Bu nokta da bize çok iş düşüyor. Burası bunların ortamı olmayacak. Son bir ay içinde yapılan güzel çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. MOBESE sisteminin de kurulmasıyla birlikte elimiz daha da güçlenecek. Sonuna kadar bu işin arkasında olacağız. Burada kangren olmuş bazı şeylerin önüne geçmemiz lazım.” dedi.

YUNUS OZAN SÖYLER

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber