Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Fotoğraf yarışması jürisi toplandı   20.08.2015  
   Çınarcık’ta ilk kez düzenlenen Altın Çınar Fotoğraf Yarışması’nda seçici kurul değerlendirmesini yaptı ve ödül kazananları belirledi. Ödül kazananlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.
   

İlk kez düzenlenen Altın Çınar Fotoğraf Yarışması’na Yalova’dan ve şehir dışından çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğraf sever katıldı. Her yarışmacının en fazla 4 eserle katılabildiği yarışmaya katılan yüzlerce eser seçici kurul tarafından özenle incelendi. Çınarcık Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı, Yalova Hayat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nedim Güler, fotoğraf sanatçıları Bedirhan Çıbuk ve Elif Kırgezer’den oluşan jüri, incelemeler sonrasında ödüle değer bulunan 5 eseri belirledi.

Çınarcık Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı, ilk defa düzenlenen bir yarışma için katılımın fazla oluşunun kendilerini çok memnun ettiğini belirterek ,”Çınarcık’tan ve Çınarcık dışından çok sayıda eser yarışmamıza başvurdu. Açıkçası eserlerin kaliteli olması bizi hem memnun etti, hem de jürimizi zorladı. Katılan tüm fotoğraf dostlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Yarışmada birinciye fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye cep telefonu, mansiyona ise tablet bilgisayar hediye edilecek. Yarışmanın ödül töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber