Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  “Özel mektup pulları basıldı”   02.03.2017  
   Çınarcık Belediyesi PTT’nin düzenlemiş olduğu ‘Kişisel ve Kurumsal Pul’ uygulaması kapsamında Çınarcık’a özel pul bastırdı. Çınarcık’ın güzelliklerinin ön plana çıktığı görsellerin yer aldığı pullar, Türkiye’nin dört bir tarafına gönderilen gönderilerde yer alacak.
   

PTT Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisine giren Çınarcık Belediyesi, Çınarcık’ın tanıtımını her alanda yapmak için özel mektup pulu bastırdı. Yalova PTT Başmüdürlüğü, Çınarcık Belediyesi’ne özel olarak bastırdığı kurumsal pulları, Belediye Başkanı Avni Kurt’a makamında teslim etti.

Çınarcık ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini yaşatmaya yönelik çalışmalarını devam ettiren Çınarcık Belediyesi, son derece önemli olan bir yeniliğe daha imza attı. Belediye tarafından her sene yapılan Fotoğraf Yarışmasında, elde edilen Çınarcık’ın en güzel fotoğraflarının yer aldığı 10 adet fotoğrafı pullarda yaşattı.  Çınarcık Belediyesi tarafından bastırılan özel pullar, Yalova PTT Baş Müdürü Hasan Hüseyin Kaya, Çınarcık PTT Merkez Müdürü Toprak Canooğlu , Yalova PTT Baş Müdürlüğü İşletme Müdürü Elif Tan , Yalova PTT Baş Müdürlüğü Muhasebe Şefi  İsmet Tan  ve Yalova PTT Baş Müdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Selçuk Tokay tarafından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teslim edildi. 10 farklı şekilde tasarımı yapılan Çınarcık manzaralı pulların üzerinde Çınarcık Belediyesi’nin amblemine de yer veridi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “göreve geldiğimiz günden bu yana, bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirip halkımıza daha yaşanılabilir bir ilçe oluştururken diğer yandan da güzel ilçemizin tanıtımı için çeşitli çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Başkan Kurt; "Daha önce belediyemiz bünyesinde aylık gazete çalışmasını başlattık. Gazetemizi tüm belediyelerimize, milletvekillerimize ve bakanlarımıza her ay posta yolu ile gönderiyoruz. Şimdi ise ilçemizde bulunan güzelliklerin yer aldığı özel pullar bastırdık. İlçemizde bulunan bu güzelliklerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımı için pulun çok önemli bir araç olması nedeniyle böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmamızla ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmış olacağımızı düşünmekteyim. Bastırmış olduğumuz pulları, gönderilerimize yapıştırarak posta işlemlerinde kullanacağız. Pulların basımında yardımcı olan Yalova PTT Başmüdürümüz Hasan Hüseyin Kaya’ya teşekkür ediyor, bu uygulamanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YUNUS OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber