Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çınar zirvede yara aldı   02.03.2017  
   Sultaniye Spor 1 Çınarcık Belediye Spor 0
   

HABER / FOTO: YUNUS OZAN SÖYLER

Yalova süper amatör kümede mücadele eden Çınarcık Belediye Spor, Sultaniye Spor’a konuk olduğu karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak, zirve yarışında yara aldı.

Ligin ikinci yarısında puan kaybetmeyen iki takım olan Çınarcık Belediye Spor ve Sultaniye Spor’un zorlu mücadelesinde 3 puanın sahibi Sultaniye spor oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Çınarcık Belediye Spor rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanırken, Sultaniye Spor ataklarına kaleci Orhan geçit vermedi ve İlk yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya da ataklarla başlayan Sultaniye Spor, 56. dakikada Çınarcık Belediye Spor kalesini Özcan ile geçti.

‘Yürekler ağıza geldi’

Sultaniye Spor’u 1 – 0 öne geçiren pozisyonda Çınarcık Belediye Spor kalecisi Orhan girdiği hava topu mücadelesinde aldığı darbe sonrasında yerde kaldı. Dili boğazına kaçan kaleci Orhan Yıldız’a ilk müdahele sahada görevli sağlık personeli ve Sultaniye Spor kalecisi Kerim Koçgündüz tarafından yapıldı. Genç file bekçisini daha sonra 112 Acil servis Ambulansı Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı. MR çekilen Yıldız’ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Amatör küme maçlarında sağlık görevlisi zorunluluğu olmadığından karşılaşmalarda bu eksiklikler ön plana çıkıyor. Bu karşılaşmada sağlık görevlisinin olması Kaleci Orhan Yıldız’ın hayati tehlikesini ortadan kaldırmış olsa da, ambulans ve sağlık görevlisi her karşılaşmada olması mutlaka gerekiyor.

Çınarcık Belediye Spor golden sonra Sultaniye Spor kalesinde pozisyonları arttırdı. Mutlak gol pozisyonlarını da kaçıran Çınarcık, maçtan 1- 0 mağlup ayrılarak zirve yarışında yara aldı.  

Çınarcık Belediye Spor kalecisi Orhan Yıldız’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber