Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Belediye işçilerinden başkana teşekkür yemeği   02.03.2017  
   Çınarcık Belediyesi’nde çalışan 61 işçi, Toplu İş Sözleşmesini imzalayan Belediye Başkanı Avni Kurt’a sendika temsilcilerinin de katılımıyla teşekkür yemeği düzenledi. Teşekkür yemeğine Belediye Başkanı Avni Kurt, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, sendika temsilcileri ve belediye işçileri katıldı.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yemekte yaptığı konuşmada “Bugüne kadar belediyemizin imkânları ölçüsünde işçilerimize ve çalışanlarımızın maaşlarında artışlar yaptık. Benim dikkat ettiğim en büyük konulardan birisi de çalışanlarımızın maaşlarını ve diğer haklarını zamanında ve tam almalarıdır. Belediye kaynaklarını halkımıza hizmete dönüştürürken bu hizmeti götüren değerli çalışanlarımıza da alacaklarını her zamanda gününde ödedik. Çalışanına, kurum ve kuruluşlara borcu olmayan tek belediye olma özelliğimizi sürdürme gayreti içerisindeyim. Bu yıl da işçilerimizin daha rahat, huzurlu, ailesi ve yakınları ile mutlu bir yaşam sürmeleri için 61 işçimizi kapsayan toplu sözleşmeyi imzaladık. İşçilerimizin işlerine güler yüzle ve daha üretken bir şekilde gelmeleri biz belediye yöneticilerini mutlu etmektedir. Yeni sözleşme tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek tüm belediye personelinin sevincini paylaştı.

Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar’da yaptığı konuşmada, “İşçilerimizin Çınarcık Belediyesi'nden aldıkları ücret ve zam oranı ülke gerçeklerinin üstünde bir rakamdır. Bunun yanında işçilerin sosyal, özlük haklarında yapılan yenilemelerle imzalanan toplu iş sözleşmesinin her iki tarafı da mutlu etti. Sözleşmeyi imzalayan Başkanımız Avni Bey’e bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

YUNUS OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber