Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  ‘Ambulans statlarda hazır beklemeli’   02.03.2017  
   O anları anlattı
   

YUNUS OZAN SÖYLER / 

Sultaniye Spor karşılaşmasında yaşadığı talihsiz andan dolayı ölümden dönen Çınarcık Belediye Spor Kalecisi Orhan Yıldız, amatör maçlarda sağlıkçı ve ambulans bulundurulması gerektiğini söyledi.

Hafta sonu oynanan Sultaniye Spor – Çınarcık Belediye Spor karşılaşmasının 56. Dakikasında takım arkadaşıyla çarpışan ve ardından dili boğazına kaçarak ölümden dönen Kaleci Orhan Yıldız o anları anlattı.

Yıldız: “Köşe vuruşu yapıldı. Köşe vuruşu yapılınca ben ön direklerde adam bulunduruyorum. Top geldiği sırada bizim takımdan 2 numaralı forma giyen Fatih arkadaşımla çarpıştım. O andan sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Arkadaşlarımın bana anlattığına göre Fatih ile çarpıştıktan sonra düştüğüm anda dilim boğazıma kaçmış. Orada ambulans da yok. Ambulans biraz gecikti. Rakip takım kalecisi Kerim Koçgündüz ve bazı oyuncu arkadaşlar hemen gelip müdahale etmişler. Dilimi çıkarmak için bayağı bir uğraşmışlar. 15 dakika sonra da ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Ağzımı açmak için çenemi zorladıkları çenemde ve burnumda biraz zedelenme ve ağrı var. Eskiden ambulans gelmeden maç başlamazdı. Sadece bana olacak bir şey değil. Yarın başka bir arkadaşımız kalp krizi geçirir, ambulansların her zaman statlarda olması lazım. Sahadaki sağlık görevlilerin daha eğitimli olması lazım. En büyük şansım rakip takım oyuncularının müdahale etmesi. Rakip takımda daha profesyonel oyuncular vardı. Onların müdahalesi ile şuanda ayaktayım." Şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber