Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kaymakam Çiftçi’den Yalova SİDER’e ziyaret   24.02.2017  
   Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık Kaymakamlığına atanması dolayısıyla kendisini makamında ziyaret eden Yalova Siirtliler Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.
   

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi ziyaretlerine devam ediyor. Yalova Siirtliler Derneğini ziyaret eden Kaymakam Çiftçi, Siirtli hemşerileri ile bir araya geldi. Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kaymakam Çiftçi, Siirtlilerin dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Yalova’daki en aktif STK’ların başında yer aldığını söyledi. Dernekçilik faaliyetleriyle Yalova’da birlik ve beraberliği oluşturduklarını belirten Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu’da Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Abdullah Çiftçi dernek binasındaki ziyaretinin ardından Siirt mutfağına özgü bıçak kebabının yapıldığı KAMET Satır kebabı restoranına konuk oldu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da katıldığı yemek programında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber