Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   Ak Parti gençlik kolları huzur evini ziyaret etti   23.02.2017  
   AK Parti Yalova il gençlik kolları Sivil toplum ve halklar ilişkiler başkanlığınca düzenlenen organizasyon kapsamında, gençler Çınarcık Huzur evini ziyaret ederek, buradaki yaşlılara çeşitli hediyeler verdiler.
   

Yalova ve Çınarcık AK Parti Gençlik kolları üyeleri tarafından gerçekleşen ziyarette, yaşlılarla sohbet edilerek kendilerine çeşitli hediyeler verdiler.

Birim Başkanı Mervenur Toktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yaşlılarımıza çok iyi bakılması gerektiğine inanıyoruz. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkânlar ölçüsünde Devletimiz tarafından verilmektedir. Yaşlılarımıza gerekli saygı ve bakımı evde göstermezsek, aynı çirkin davranışı, bizlerde kendi çocuklarımızdan göreceğiz. Gönül istiyor ki bu tip bakım evlerinde ya da sosyal yardım merkezlerinde değil, kendi çocukları ve yakınlarının arasında kalarak, ömürlerinin sonunu sevdikleriyle beraber geçirsinler. Burada 100’e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın sadece onları ziyaret edecek ve sohbet edecek insanlara ihtiyacı var. Bu anlamda hepimiz onlarla vakit geçirerek ömürlerinin geri kalanında mutlu olmalarını sağlamak için küçük dokunuşlar yapabilmeliyiz” diye konuştu.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber