Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Kent Konseyi Türkiye Kent Konseyleri Birliğine üye oldu   19.02.2017  
   Çınarcık Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Çevik'in Türkiye Kent Konseyleri Birliği'ne yaptığı üyelik başvurusunun kabul edilmesiyle birliğe katılım gerçekleşti.
   

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı olan Necati Binici imzasıyla konseye iletilen yazıda ''Türkiye Kent Konseyi Birliği Derneğine üye olmak üzere; Çınarcık Kent Konseyi Genel Sekreteri Sayın Recep Çevik olarak yapmış olduğunuz başvuru Yürütme Kurulumuz tarafından ele alınmış ve üyeliğiniz kabul edilmiştir. Bilgilerinizi, yapılacak Birlik toplantılarına Konseyinizi temsilen katılımlarınızı rica eder, saygılar sunarım'' ifadelerine yer verildi.

Çınarcık Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Çevik; “Yeni bir kent konseyi olmamıza rağmen birlik içerisinde yer almak bizim için gurur verici. Birlik içerisinde yer alan diğer konseyler ve birlik genelinden sağlayacağımız fikir alışverişleri konseyimizin ilerleyişine yükselen bir ivme kazandıracaktır. Bununla birlikte kentimiz yurdun dört bir yanından gelen katılımcılar tarafından bilinen ve tanınan bir kent olacak” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber