Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  TEOG’da ilçe lideri “Teşvikiye Cumhuriyet”   08.01.2017  
   Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, I. TEOG sınavlarında ilçe birincisi olan Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
   

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ve Şube Müdürü Bülent Sertkaya ile Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti. I. TEOG sınavında %71’lik başarı oranı ile ilçe birincisi olan Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, sınava giren 8. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilerle tek tek görüşen Kaymakam Çiftçi, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ile birlikte sınıfları gezen Kaymakam Çiftçi daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Çiftçi’nin ilk, okul ziyareti oldu

 

 

Öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Çiftçi, “bizler sizlere ne kadar destek verebilirsek, belki iyi nesil yetiştirme noktasında o kadar başarılı olabiliriz.” dedi. Kendi okul hayatından örnek vererek öğretmenlik mesleğine dikkat çeken Kaymakam Çiftçi, “Ben dağın başında bir köy okulunda okudum ilkokulu, arabanın olmadığı, yolun olmadığı Sanson’un bir dağ okulunda birleştirilmiş sınıfta okudum. Bir tane öğretmen bakıyordu bzilere. Ama bu öğretmenin gayreti, samimiyeti, uğraşı sayesinde biz ilçede birinci olduk. Böyle bir köyde biz o öğretmenin sayesinde bu başarıyı elde ettik. Bende her duamda o öğretmeni katıyorum. Onun sayesinde geldik kaymakam olduk. Dolayısıyla bir öğretmenin neler yapabileceğini ben kendi hayatımda gördüm. Siz de çok büyük başarılar elde edebilirsiniz ve her öğrenci sizin eseriniz olur. İyi yetişen yeni bir nesle ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz. Öncelikle İyi insan yetiştirmek zorundayız sonra da başarılı insan yetişir. Bu noktada en büyük iş tabi ki sorumluluk makamında bizlere ve nesle dokunan sizlere düşüyor. Bizler sizlerin emrinizdeyiz. Kapımızda, gönlümüzde sonuna kadar açıktır.” dedi.

Kaymakam Abdullah Çiftçi daha sonra öğrencilerle birlikte kapanış törenine katıldı.

OZAN SÖYLER   

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber