Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor   07.01.2017  
   Meteorolojinin günler öncesi yaptığı kar yağışı uyarılarına rağmen sürücüler yine yollarda kaldı. Cuma gecesi başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı kenti etkisi altına aldı.
   

Kar yağışının aralıksız devam etmesi nedeniyle Yalova – Çınarcık karayolu Şahin Tepesi ve Koruköy mevkilerinde kış lastiği kullanmayan sürücüler yolda kaldı. Kar temizleme çalışmalarının yetersiz kalması nedeniyle sürücüler karda zor anlar yaşarken, birçok araç ise yolda kaldı. Trafikte yaşanan aksamalara vatandaşlar kendi imkanlarıyla müdahale ederken, Şahin Tepesinde yoldan çıkan araçlar ATV ile çekildi.

 

İlçe ve Belde belediyeleri seferber oldu

Çınarcık – Esenköy – Armutlu karayolunda kar temizleme çalışmalarına İlçe ve Belde belediyeleri de destek verdi. İl Özel idare ve Karayollarının yol açma çalışmalarına Çınarcık Belediyesi, Esenköy, Teşvikiye ve Koru Belediyeleri de destek verdi.

Acil olmadıkça araç kullanmayın

 

Kar yağışının devam etmesi nedeniyle trafikte yaşanacak can ve mal kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Çok acil durumlar dışında dışarı çıkılmaması gerektiği belirtilirken, ulaşımda toplu taşıma araçlarının kullanılması istendi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber