Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Kütüphane ‘hayal evine’ dönüştü   28.12.2016  
   Açılışından bu yana düzenlenen etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle ismini her alanda duyuran Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesi, ‘Kütüphanede Hikayem Var’ projesiyle yine farkındalık oluşturmayı başardı.
   

Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencileri, Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesi’ne misafir oldu. Çınarcıklı gönüllü gençlerle minik öğrencileri buluşturan bir saatlik etkinlikte hikaye okundu, canlandırma yapıldı, şarkı söylenip dans edildi. Miniklerle bir saat geçiren gençler kitap sevgisini ve okumanın güzelliklerini anlatırken eğlenceli de vakit geçirdi.

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesi Sorumlusu Selin Pelit, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek “Kütüphanede Hikayem Var adlı proje ile öğrencilerimizin hayallerine misafir oluyoruz. Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibi ve gönüllü gençlerle öğrencilerimize 1 saat hikayeler anlatıyoruz, canlandırmalar yapıyoruz, şarkılar söyleyerek dans ediyoruz. Bunları yaparken kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı hakkında bilgiler veriyoruz. 1 saat içerisinde kütüphanemiz normal kütüphane özelliğinden çıkarak bir nevi ‘hayal evine’ dönüşüyor. Projemizin ilk etkinliğini Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdik. Bizimle hayaller kuran öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul müdürümüz Halit Kılıç’a, gönüllü gençlerimize ve kütüphanemizden desteklerini esirgemeyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür ederim” dedi.            
 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber